Mote er gøy.

May 25th, 2011

Mote og kvinner er nesten uadskillelige og passer som hånd i hanske.  Stort sett har alle kvinner en tendens til å ha en medfødt sans for mote.  Men det er ikke bare kvinner som  synes mote er gøy.  Mange menn har også sans for moter.  Nå til dags fins det så mange kategorier av moter,  moter for:

  • baby
  • barn
  • ungdom
  • voksne
  • gamle
  • ja til og med for hunder
  • og kan vi tilføye for katter og andre husdyr?

Hva som er viktigst å følge moten eller å  finne sin egen stil har ikke jeg noen svar på.  Selv liker jeg en kombinasjon av litt gammelt og litt nytt, det viktigste for meg er at jeg finner klær jeg synes sitter pent.  Jeg prøver derfor med  riktige klær og stil å fremheve de positive sidene mine å dekke over  skavankene mine.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.