Babyer og moter.

May 26th, 2011

Babyer og moter. Da jeg siste gang var på barseltreff med minste gutten min som snart er 4 mnd, ble det snakk om babyer og moter. Jeg må si meg enig i det den ene moren sa. Hun mente det var alt for mye moteklær til babyer som virker mindre behagelige å ha på seg. Klær laget for eksempel av ola-stoff. Da jeg fikk den eldste sønnen min, var jeg nesten 21.  Den gangen husker jeg hvor gøy jeg syntes det var å shoppe babyklær.  Alt skulle være tøft og tipp topp – ikke mye arvet da nei, men vel 11 år senere og 2 barn til har tankegangen forandret seg. I dag er jeg mye mer opptatt av hvordan klærne sitter. Mange av babyklærne som er utstilt på små dukker ser kjempe tøffe og kule ut på dukken, men når minsten skal ha på seg klærne, kan ikke han stå slik som dukken. Skjorta, genseren eller jakken sklir gjerne opp.  Derfor elsker jeg i dag hele dresser med “boddy” er til. Da sitter klærne så mye bedre og det ser penere ut. Er det litt kaldt hender det at jeg bruker en “ullboddy” først og en tøff “boddy” som genser over.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.