En tur på loftet

May 28th, 2011

Det er blitt mange turer på http://www.fretex.no/ med klær.  Jeg synes det er gøy å gi bort. Kanskje hjelper det litt på samvittigheten, når jeg føler at litt for mye av lønnen gikk til shopping.

Uansett så er Fretex en fin måte og bli kvitt klærne på synes jeg, men ja det er et lite men.  Jeg husker i min ungdom. Da var det kjempe morsomt å kunne gå på loftet, å se etter klær mamma hadde tatt vare på da hun var ung. Det var ikke så masse hun hadde, men noe var det.

Jeg tror aldri jeg har følt meg penere, enn da jeg fant en nydelig hvit kjole. Denne hadde mamma selv brukt i sin ungdom. Så av og til, tar jeg vare på det litt spesielle, jeg tror min datter kan få glede av.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.