Harry Handel.

May 30th, 2011

Aldri før har vel Nordmenn dratt oftere til Sverige for å handle, enn det de gjør i dag. Da jeg så at NorbySenteret skulle bygges ut enda mer, tenkte jeg at her kom det til og bli mange konkurser. I dag er jeg av en annen oppfating.

Min datter har laktoseintoleranse dvs.  at hun ikke tåler melkesukkeret i meieriprodukter.  Siden de i Sverige har et mye større utvalg av produkter til en rimeligere pris blir det til at jeg ofte tar turen til NorbySenteret.  Da jeg først har tatt kjøreturen over grensen, blir det til at man går rundt og  titter og ser litt i butikkene.  Selvfølgelig så kommer jeg ikke tomhendt hjem. Sist gang jeg var der,  følte jeg at jeg hadde gjort et flott kupp.

De fleste damer har vel ett eller annet de bare må ha, selv om man har alt for mye av den tingen. Jeg er selvfølgelig ikke noen unntak.  Lipgloser, jakker, og luer til barna,  er noe jeg har altfor mye av. Sko, vesker og kjoler kommer vel på en god andre plass.

Uansett det er ikke så ofte jeg investerer i dyre jakker, men denne gangen falt jeg helt pladask for en Bergans 1251 Filefjell Lady Jacket.   Denne koster 3800 kroner i Norge  og jeg har aldri sett den på tilbud her i landet. Det er egentlig svært sjelden jeg ser Bergans produkter til mer enn 20% rabatt i Norge. Det har vel hendt en sjelden gang, men da har det kun vært størrelse XS igjen.  På NorbySenteret hadde de 50 % av rød pris. (Rød Pris var ca 500 kr billigere enn normalpris.) Når du igjen betaler noe mindre pga kursen da føler du at du virkelig har gjort et kupp.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

 • ToppBlogg - toppliste for bloggere
 • MOTEKALENDER

  May 2011
  M T W T F S S
      Jun »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Meta