Skredderen

May 30th, 2011

Av og til faller man bare pladask for et plagg. Slik var det for meg da jeg så Tone Damli Aaberge sang Butterflies. Den kjolen hun brukte den gang var kjempe flott synes jeg, men det er ikke en kjole du kan regne med å få kjøpt.


Da søsteren min skulle til Vietnam, var hun snill og tok med et bilde av kjolen samt noterte ned målene mine og dro til skredderen. Hun fikk den sydd til 400 kr og ikke bare fikk jeg en i hvit men også en i lilla. Det er det man kaller å slå to fluer i en smekk.

Finner du drømmekjolen på nettet kan, det være lurt å ta bilde kopi så har du det til en gang du skal ut å reise.

Men det er ikke bare på nettet, du kan finne drømmekjolen. Kanskje finner du den i en butikk, men så er det ikke din størrelse, eller det er feil farge, eller rett og slett koster den for mye.

Da kan det være greit å prøve kjolen, ta et bilde på mobilen og ha det klart til du en eller annen gang skal ut på tur. Evt. kan du som meg få noen andre til å få den sydd. En god venninne, kollega eller familiemedlem kan muligens hjelpe deg. Ofte tar de turen til skredderen uansett.

Jeg gleder meg i hvert fall til jeg skal i bryllup til sommeren. Da blir det selvfølgelig den lilla kjolen jeg velger, siden hvite kjoler på gjestene ikke er populære i bryllup. Dermed gjenstår det bare å få trent litt, slik at målene mine blir de samme som før fødselen og kjolen igjen sitter perfekt.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.