SMINKE MAKEUP Del 1.

June 1st, 2011

Jeg elsker sminke, men begrenser meg til maskara, brunkrem og en lys lipgloss om hverdagene. Er det fest derimot, da kommer hele sminkeskrinet inn, eller krigsmalingen som min fin far kaller det. Jeg har mye, alt for mye, synes mannen min. Han mener det flyter over alt. Så nå har jeg gått til innkjøp av en verktøyskasse. Jeg skulle kanskje hatt tre til, men et sted må man begynne.

Det florerer av forskjellige merker. Jeg bruker både billige og dyre merker. Når det gjelder brunkrem sverger jeg til Max faktor sin Age Renew. Denne fikk best i test i 2006. Det var da jeg var på tur med Jan Thomas til Hollywood. For noen år tilbake fikk jeg det tipset. Siden den gang har jeg brukt Age Renew. Denne turen kommer jeg tilbake til i et senere  innlegg på bloggen min. Da vil jeg også ha med flere bilder.

Når det gjelder øyenskygge er Chanel en av mine favoritter. De har mange flotte farger og man kan miste skrinet i bakken uten at skyggene blir pulverisert. Dessuten kan man også ta litt vann på en pensel og bruke øyenskyggene slik at man får sterkere farge. Dette tipset bruker jeg ofte når jeg skal ha en strek helt inntil øyelokket. Jeg synes ofte svart som mange bruker blir litt for hardt.

Etter en motevisning på glasmagasinet, ble jeg sminket av en av dem som jobber på Esthétique. Da falt jeg helt for MAC produktene. Aldri før har jeg funnet et skrin med 6 farger der jeg liker alle fargene så godt. MAC produkter er ikke så lette og få tak i. Den største avdelingen til MAC ligger på glasmagasinet i Oslo.  Jeg vet også at de har en butikk med  MACprodukter  i Stavanger.

Tips: Bruk alltid en litt lysere foundation enn hudtonen din.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.