Kanskje litt skuffet.

June 3rd, 2011

De fleste ganger jeg finner klær jeg liker, har jeg tatt meg en shopping dag. Da setter jeg av flere timer til bare å gå rundt å kose meg i klesbutikker. Etter jeg fikk barn, er det blitt vanskeligere å sette av en hel dag til meg selv. Mye av tiden går med til barna, og slik skal det selvfølgelig være.

Inspirasjonen om dagen, kommer gjerne fra moteblader, nettet eller venner. Her forleden dag, da jeg var på barselgruppen, hadde den ene moren en knall tøff bukse. Hun så kjempe stilig ut.

Jeg spurte pent, om hvor hun hadde kjøpt buksene. Vero moda var svaret. Et par dager etterpå dro jeg ned for å prøve buksene, men da jeg tok dem på, så det absolutt ikke like kult ut.

Nei jeg må vel bare innrømme det selv om jeg ikke vil. Kroppen er ikke helt den samme etter tre barn, og noen klær kler jeg rett og slett ikke. Hold inn kjøpt på Lindex blir nok i skapet mitt litt til..

Uansett jeg skal ikke klage, jeg har 3 flotte barn og de 5 ekstra kg jeg vil ha bort fra midjen, forsvinner nok etter hvert som jeg ammer. Det er lov å trene sier jeg til meg selv, men her trengs det mer selvdisiplin fra min side.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.