Viktoria’s secret

June 6th, 2011

Søsteren min bare elsker Viktoria’s secret. Hun shopper støtt og stadig på nett. Hun har X-antall bikinier og div fra Viktoria’s secret. Hun klarte lett å overbevise meg om at de har utrolig mye flotte klær der.

Da jeg var plukket ut til finalen i konkurransen Miss brun og blid i fjor, fikk jeg velge en bikini jeg kunne få av henne. Den jeg valgte var vel ikke den jeg synes var penest, men den satt penest på meg. Det mener jeg er like viktig.

I går kunne jeg endelig ta frem bikinien og legge meg ut på verandaen. Du kan tro det var godt.

Jeg er så heldig og ha en mann som er snekker. I fjor bygde han en terrasse på 82 kvadratmeter. Og i går fikk vi endelig blåst opp et stort badebasseng til barna. Badebassenget ble fylt opp. Jeg fikk lagt meg ned og kost meg i sola. Sommerdagen ble unyttet maksimalt.
Selvfølgelig fikk jeg tatt fram bikinien jeg fikk av min søster. Bikinien satt perfekt i år også trodde jeg, helt til jeg hadde ligget en timestid. Da kom melken tilbake i brystene og det var bare å løpe opp og bytte.

Så når feriepengene kommer den 12, regner jeg med at det blir nettshopping på meg.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.