SMINKE MAKEUP Del 2.

June 13th, 2011

Lipglosser og leppestift

Denne gangen skal jeg skrive litt om lipglosser og leppestift. Jeg elsker det og klarer meg nesten ikke uten lipglosser.  Jeg kjøper  “nesten”  alt jeg kommer over – fra de billigste til de dyre merkene.  Før brukte jeg Lip Fusion en del.  Dette er en av de dyreste lipglossene,  som koster ca  500 kroner.

Etter at jeg leste at den kunne være kreftfremkallende, sluttet jeg å bruke den.  Jeg mener å ha lest at de har endret på innholdet nå.  Uansett skal man ha store lepper, er den en av dem som gir best resultat.  En annen som jeg også kan anbefale, er Sexy Motherpucker. Den bruker jeg ofte når jeg skal på byen.  Du kjenner at den virker, da det prikker til de grader i leppene.  Denne lipglossen fås kjøpt på apoteket, men anbefales ikke til allergikere. Min søster reagerer ofte på makeup produkter, så jeg regnet med at den var trygg siden den var kjøpt på apoteket. Da det dagen etterpå,  tikket inn et bilde av min søster på telefonen med lepper som selv Angelina Jolie kunne ” misunne” henne, klarte jeg ikke å holde  latteren tilbake.  Jeg lo så jeg grein, men stakkars henne som skulle i et stort familie selskap til typen sin.  Her er noen av de lipglossene jeg bruker:

  • Lancome har de Lipglossene jeg synes lukter / smaker best. Det er også en flott glans i dem.
  • Christian Dior sine synes jeg sitter ganske godt og glinser bra.
  • Ellers er de vanlige til L’Oreal,  Maybelline, Max Factor, helt greie. Prisen er i hvert fall noe lavere og de er gode alternativer til de dyre.

Hva farge angår, så er jeg er glad i lyse lipglosser.   Jeg synes også knall farger kan være flott.  Det som er viktig og huske på da,  er at øyensminken bør være diskrét.

Til slutt noen nyttige tips om leppestifter

Har gule tenner: Da bør du se opp for røde lipglosser / leppestift med mye gult i seg.

Velg riktig farge: Ta utgangspunkt i din egen hud-tone.  Om du har kalde undertoner i huden, skal du velge en kald farge dvs. en farge med en anelse blått i seg.  Har du varme toner i huden, bør du velge en farge med en anelse oransje eller brunt i seg.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.noLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.