Årets brillemodell 2011 er i gang.

July 3rd, 2011

Dette blide tok jeg i finalen i Norges flotteste kvinne.

Jeg elsker konkurranser. Spørrekonkurranser er derimot ikke min sterkeste side. Dermed har jeg heller meldt meg på konkurranser der jeg tror jeg har en mulighet til å komme til finalen. Faktisk har jeg kommet til finalen i alle skjønnhetskonkurransene jeg har meldt meg på.
• Årets ansikt: 3 plass.
• Norges flotte utstråling og smil: 1 Plass
• Norges flotteste kvinne: 3 plass (ble kåret til 1 plass av Se og Hørs nettlesere).
• Miss brun og blid: Finaleplass med 10 i finalen
• Mrs Norway: Finaleplass med kun 4 i finalen. Måtte trekke meg da jeg ble gravid

(I Miss Norway, ble jeg disket i semifinalen, da de fant ut at jeg hadde barn, noe som ikke er lov i den konkurransen)

Hvorfor melde seg på slike konkurranser?

En del synes sikkert at slike konkurranser er overfladiske og at smaken er som baken. Men slik vil det være i mange konkurranser. I Idol feks, er det helt sikkert flere i Norge som er flinkere til å synge enn dem som har kommet til finalen.

Det har seg nå slik at om du ikke melder deg på, har du heller ikke muligheten til å vinne. Jeg vil nok tro at det alltid vil være uenighet om hvem som burde vinne. Mennesker er skapt forskjellig og har forskjellige meninger. I alle konkurranser jeg har vært med i, har det vært opptil flere dommere. I de fleste konkurranser har dessuten publikum også hatt mulighet til å kunne påvirke resultatet.

Jeg har fått oppleve masse med å delta i slike konkurranser og besøkt steder jeg aldri før hadde vært, deriblant USA og Geilo. Jeg har overnattet på to av Norges flotteste hoteller og spist på noen av Norges flotteste restauranter. Jeg har fått klær, sko og gavekort med mer. Flotte bilder til modell mappen min og ikke minst har jeg møtt mange hyggelige mennesker. I ettertid fikk jeg flere modelloppdrag, som førte til at jeg startet mitt eget enkeltmannsforetak. Jeg begynte også å jobbe som modell frilans, da jeg opparbeidet meg mine egne kontakter.

Går du med en modelldrøm eller har du bare lyst til å oppleve noe nytt, ikke nøl med å melde deg på. Går du inn på
Motenorge.no, ser du lenker til flere sjønnhetskunkurranser oppi verste hjørne på menylinjen, deriblant årets brillemodell 2011 som ligger på undermenyen. Lykke til.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.