Gjør et kupp på Norwegian Outlet.

July 10th, 2011

Nå krysser jeg fingre for en lengre periode med sol og sommer. Søsteren min kom innom  med to bikinier til meg  her om dagen etter et besøk på Norwegian Outlet i Vestby. Hun hadde gjort et kjempekupp slik jeg forstod det.
Jeg må innrømme at jeg ikke har vært der selv og er egenlig skuffet over meg selv. Nå har det eksistert i over et år, men det blir til at jeg tar turen andre veien,  til Sverige. Jeg vet venninnen min fra Mysen ofte pleier å dra ditt for å handle klær til seg selv,  barna og mannen.  Hun er kjempefornøyd med å handle der.  Så nå er det vel snart min tur siden også Ikea dukker opp i Vestby etter hvert.   Da er det vel egenlig bare å dra først som sist og venne seg til å ta kjøreturen vestover og ikke alltid  østover.  Det kan jo bli noen turer etter hvert. Det er vel et par mil fra Moss til Vestby og 4 fra Oslo. Så til alle dere andre som er like trege som meg og som ikke har fått ut fingeren – det skal være verdt turen har jeg hørt, særlig om du bor innen rimelig avstand fra Vestby.

Til uka tar jeg turen selv.  Jeg vil skrive om mine erfaringer her på bloggen om jeg blir like fornøyd som min søster og min venninne var med sin shopping.

Norwegian Outlet er en handlegate med rimelige merkevarer

Til dere som ikke har hørt om Norwegian Outlet, kan jeg fortelle at det er en handlegate med merkevarert til strekt reduserte priser –  alltid fra 30% til 70% prisavslag på ordinær pris.  De selger merker som DC, Bjørn Borg, Billabong, Noa Noa, Tommy Hilfiger, Arts & Crafts, Puma, mexx, Helly Hansen, PEHK, Stormberg, Bergans, Krups, Levi’s, Boss, heyer, Diesel, Abecita, Gant, Timberland, Salomo, Vans, InWear, Matinique, Part Two, Jackpot, Cottonfield og Soaked in Luxury, Amerikanske Quicksilver, D&G, Armani Jeans, Sand, Tiger, Gant, Eton, Brunelli, Lindeberg, Giovani, Josef Seibel, Merrell, Keds, K-swiss, Le Coq Sportif og Bronx m.

Tilbake til bloggen

Til Motenorge.no

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.